Matematik

Model og førstekoordinat

23. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej derude, 
Her er en ufatteligt svær opgave. I hvert fald ifølge mig selv. 
Er det noget, I kan hjælpe med?
Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af janhaa

\sqrt{(4-x)^2+3^2}=\sqrt{(11-x)^2+11^2}\\ \\{(4-x)^2+3^2}={(11-x)^2+11^2}\\ 16-8x+x^2+9=11^2-22x+x^2+16\\ x=8


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2021 af janhaa

P = (x, 0)

og

|PA| = |PB|


Skriv et svar til: Model og førstekoordinat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.