Matematik

Find nulpunkter.

10. marts 2021 af masteredvin45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg forstår ikke helt hvordan at jeg skal finde mine k værdier for at min f(x)=0

(jeg har tegnet 1, jeg skal kun have hjælp til 2)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af peter lind

Se på den graf du har tegnet Der er 1 eller 3 nulpunkter hvis kurven har et maksimum og et minimum på x aksen så der skal gælde at f'(x) = 0 og f(x) = 0 samtidig


Skriv et svar til: Find nulpunkter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.