Kemi

En opløsning på 2,0M NaCl skal fortyndes så du får 1 liter 0,5M NaCl.

11. marts 2021 af otil - Niveau: C-niveau

En opløsning på 2,0M NaCl skal fortyndes så du får 1 liter 0,5M NaCl.

(Det betyder at du har en flaske, hvorpå du kan se at opløsningen er 2,0M NaCl

Du skal fremstille 1 liter opløsning med en koncentration på 0,5M NaCl.)

Beskriv i ord hvordan du vil fremstille opløsningen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2021 af janhaa

c = n/V

n = cV

2*V = 0,5*1

V = 0,25 (L)


Skriv et svar til: En opløsning på 2,0M NaCl skal fortyndes så du får 1 liter 0,5M NaCl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.