Matematik

Monotoniforhold uden hjælpemidler

19. marts 2021 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Undersøg uden elektroniske hjælpdmiedler mnotiforhold for funktionen f(x)=x^3 - 3x^2 - 9x+2, når det oplyses at f(3)=-25 og f(-1)=7

Jeg kunne løse en lignende opgave før, dog var der ikke oplyst at f(3)=-25 og f(-1)=7 jeg ved ikke hvad jeg skal bruge denne information til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2021 af ringstedLC

#0 Gør som du plejer og se hvad den kan bruges til.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2021 af AMelev

#0 Jeg kan godt forstå, du undres. Det er en overflødig information, som du selv kunne regne dig frem til, hvis det var relevant.


Skriv et svar til: Monotoniforhold uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.