Kemi

Volumen

21. marts 2021 af Camilla0276 - Niveau: C-niveau

Hvor stort er volumenet af dannet CO2ved denne reaktion, når trykket er 1 bar og temperaturen er 40 °C?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af mathon

Stofmængden?


Svar #2
21. marts 2021 af Camilla0276

glemte lige at tilføje det her: I hvile er menneskets iltforbrug ca. 0,15 - 0,25 L O2/min. Antag temperaturen er 20 °C og trykket er 1 bar.


Svar #3
21. marts 2021 af Camilla0276

og stofmængden af O2 er 1,1242 mol


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. marts 2021 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} V=\frac{n \cdot R\cdot T}{p}=\frac{\left(1.1242\;mol \right )\cdot \left(0.083145\;\frac{bar\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot \left((273.15+20)\;K \right )}{1\;bar}=27.4\;L \end{array}


Skriv et svar til: Volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.