Matematik

Summen

23. marts 2021 af bertramerdum - Niveau: 7. klasse

jeg kan ikke forstå opgave b og c


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2021 af Moderatoren

Summen er tallene lagt sammen. 

Altså fx 1+2+3 = 6


Svar #2
23. marts 2021 af bertramerdum

men vi skulle lave en ligning ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2021 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} \textbf{C.}\\& (x-1)+x+(x+1)=200\\\\& 3x=200\\\\& x=66\tfrac{2}{3}\\\\\\& \textup{Der findes \textbf{ikke} tre p\aa \ hinanden f\o lgende hele tal, hvis sum er 200 } \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2021 af AMelev

Kald det mindste tal x, så er det næste x + 1 og det sidste x + 2

Beregn summen af disse og løs ligningen:
B. sum = 141
C: sum = 200
NB! x skal være et helt tal.


Skriv et svar til: Summen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.