Matematik

jeg skal skriv opgaven samt besvarelse.

24. marts 2021 af Jordbær60 - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med mit opgaven, samt jeg skal skriv opgaven samt besvarelse.  

y-x^2=0     ligningen skrives op

d(y-x^2)=0       ?

dy-d(x^2)=0     ?

dy-d(x*x)=0       ?

dy-(xdx+xdx)=0    ?

dy-2xdx=0        ?

dy=2xdx      ?

 dy/dx=2x     ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af Anders521

#0 Hvad er det for et emne du er i gang med i undervisningen - implicit differentation???


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2021 af Anders521

#0 Tilsyneladende er der fejl i 2. linje, idet differentialet skal tages på begge sider af lighedstegnet. Det ser ud til at differentialet af en differens er lig differensen af differentialer. Hvor der bruges produktreglen kunne man ligeledes bruge kædereglen. Resten af trinene følger af regler ved ligningsløsning.  


Svar #3
24. marts 2021 af Jordbær60

Jeg skal beskrive om, hvordan gør man differentation her.


Svar #4
24. marts 2021 af Jordbær60

Her sender jeg min opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2021 af Anders521

#3 Hvilket du fik hjælp til i #2

Rettelse til 2.linje: det er ikke d( y - x2 ) = 0, men d( y - x2 ) = d( 0 ).


Svar #6
24. marts 2021 af Jordbær60

tak, Jeg har rettet linje 2


Skriv et svar til: jeg skal skriv opgaven samt besvarelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.