Matematik

2 order differential ligning med Z(x=5)=1 Hvordan bruges Z(x=5)=1?

25. marts 2021 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Til a har jeg fået y=Ae^-0,08x+Be^-5,91x. Men hvad  gør jeg  med Z(x=1)=5?

Vedhæftet fil: hey.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2021 af janhaa

 y=Ae^-0,08x+Be^-5,91x. Men hvad  gør jeg  med Z(x=1)=5?

slik:

y(1)=A*e^{-0,08}+B*e^{-5,91}=5


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2021 af janhaa

you need 1 equation more to get A and B.


Svar #3
25. marts 2021 af Amalie1234324

which equation :) i dont even know what i want to find. I have not got any exercises like this before. I only have tried to find the equation which i has written


Svar #4
25. marts 2021 af Amalie1234324

Nogen der kan hjælpe med den lille i formation. Er virkelig lost

Skriv et svar til: 2 order differential ligning med Z(x=5)=1 Hvordan bruges Z(x=5)=1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.