Matematik

Trigonomiske funktioner - Vinkelfrekvens

26. marts 2021 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Hey, har svært ved at forstå de forskellige elementer i den generelle formel for trigonimiske funktioner 

f(x)=a*sin(bx+c)+d

Kan de passe at, a= amplitude, b=vinkelfrekvensen, c= forskydning vandret og d=forskydning lodret??

er mest usikker omkring b og c


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2021 af janhaa

p=2\pi/b\\ \\b=2\pi/p

where p is the period


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2021 af janhaa

phase shift: - c/b


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2021 af janhaa

d: vertical shift


Svar #4
26. marts 2021 af 1234skoleelev

Vil det sige at det er rigtigt, det jeg har skrevet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2021 af ringstedLC


Skriv et svar til: Trigonomiske funktioner - Vinkelfrekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.