Matematik

Anden-afledt funktion

08. april 2021 af manden2u - Niveau: A-niveau

Har brug for hurtigt svar, vedhæftet er billede af opgaven. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2021 af Moderatoren

Vil du ikke have hjælp til selv at lave opgaven? 


Svar #2
08. april 2021 af manden2u

Nej, skal bare bruge et hurtigt svar. 


Svar #3
08. april 2021 af manden2u

Okay det lige meget nu, men tak for hjælpen ellers brormand. Du må endelig sende hvis du finder svaret :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2021 af Moderatoren

Så du vil bare have resultatet, så du kan bruge det som facitliste?

Du skriver "hurtigt svar". Hvornår er det for sent?

Edit: Ok


Svar #5
08. april 2021 af manden2u

Hvis du har svaret må du gerne sende det. Skal bruges som facitliste.


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. april 2021 af mathon


Svar #7
08. april 2021 af manden2u

Tak for det, meget brugbart


Brugbart svar (1)

Svar #8
08. april 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textbf{"v\ae rkt\o j":}\\&& f(x)=x\cdot e^{-x}&&&&p(x)=ax^2+bx+c\\\\&& f{\, }'(x)=(1-x)\cdot e^{-x}&&&&p{\, }'(x)=2ax+b\\\\&& f{\, }''(x)=(x-2)\cdot e^{-x}&&&&p{\, }''(x)=2a \end{array}


Svar #9
08. april 2021 af manden2u

Tak for det! Hav en god dag :)


Skriv et svar til: Anden-afledt funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.