Matematik

Et spil spilles 20 gange

11. april 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan løser jeg denne opgave uden hjælpemidler?

Vedhæftet fil: opg 10.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2021 af janhaa

P(X\leq 2)=0,067+0,021+3*10^{-3}=0,091


Svar #2
11. april 2021 af ENERQIA (Slettet)

#1

P(X\leq 2)=0,067+0,021+3*10^{-3}=0,091

Er der ingen mellemregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2021 af janhaa

#2
#1

P(X\leq 2)=0,067+0,021+3*10^{-3}=0,091

Er der ingen mellemregninger?

Are you really asking this question at B-level?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2021 af AMelev

                   
#2 Nej, der er ingen mellemregning, men der er forklaring/dokumentation, som du skal have med i en besvarelse.
P(X ≤ 2) = P(X = 0) + P(X = 1) + P(X = 2) = ...... (aflæses i tabellen).


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2021 af AMelev

Det betyder, at sandsynligheden for at vinde højst 2 spil ud af 20 er ....


Svar #6
14. april 2021 af ENERQIA (Slettet)

#5

Det betyder, at sandsynligheden for at vinde højst 2 spil ud af 20 er ....

6,7 %?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2021 af janhaa

#6
#5

Det betyder, at sandsynligheden for at vinde højst 2 spil ud af 20 er ....


6,7 %?
**************
No;

0,091 = 9,1 %




Brugbart svar (0)

Svar #8
14. april 2021 af AMelev

#6 Se #4!


Svar #9
14. april 2021 af ENERQIA (Slettet)

#7 #6
#5

Det betyder, at sandsynligheden for at vinde højst 2 spil ud af 20 er ....


6,7 %?
**************
No;

0,091 = 9,1 %


 

Thanks, but isn't it calculated using a CAS program? I didn't know you could calculate 10^-3 on paper.


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. april 2021 af AMelev

#9 Hvad mener du?

Du kan vel godt lægge de første 3 sandsynligheder i tabellen sammen uden brug af CAS?  Jf. #4


Skriv et svar til: Et spil spilles 20 gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.