Matematik

Hvis radius i en cirkel er 1 cm,er omkredsen 2π cm. a Udfyld en tabel som denne

11. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvis radius i en cirkel er 1 cm,er omkredsen 2π cm. a Udfyld en tabel som denne

Hvordan vil du vælge at vise sammenhængen mellem omkredsen og radius i en cirkel


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2021 af janhaa

O_1=2\pi\\ O_2=4\pi\\ O_3=6\pi\\ O_{100}=200\pi\\ O_r=2\pi r


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2021 af mathon

                     Om = 2 · π · r


Skriv et svar til: Hvis radius i en cirkel er 1 cm,er omkredsen 2π cm. a Udfyld en tabel som denne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.