Matematik

Matematik

15. april 2021 af bella84 - Niveau: 7. klasse

  

Hej jeg har denne opgave i skolen som jeg ikke fatter noget af 

Familien Sembach vil gerne købe en havetrampolin. De vil gerne undersøge, hvor meget den kommer til at fylde. Familien søn har fundet dette skema.

a. Hvor høj bliver trampolinen i meter, hvis familien vælger Model 380 med sikkerhedsnet?

Familien vil gerne købe en overdækning til trampolinen om vinteren. Man kan købe dem med forskellige diametre, men de står angivet i centimeter.
b. Hjælp familien med, hvad diameteren minimum må være på deres overdækning, hvis familien køber Model 330.

Familiens søn har set på nogle trampoliner, men de er angivet i længdeenheden fod.

10 fod = 3,048 meter
12 fod = 3,6576 meter
14 fod = 4,2672 meter


c. Hvad tror I, målene beskriver om trampolinen?
d. Hvad svarer en fod til i cenitmeter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2021 af Moderatoren

I opgave a skal du kikke på den miderste model og bruge målene fra den til at bestemme hvor høj trampolinen bliver. 

Hvilke mål tænker du, at du skal bruge? 

Hint: Læs alt, som der står i opgaveteksten.

Når du har lavet opgave a kan du gå videre til næste opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2021 af Moderatoren

Det ser ud til, at du i de næste opgaver skal omregne meter og fod til cm. Det lærte du her:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2009217


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.