Matematik

Regneforskirft for vandpris pr m3

26. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Skriv en regneforskrift for vandprisen pr.m3 som funktion af forbruget


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Pris} &= \text{Pris\,pr.\,m}^3\cdot \text{Forbrug}+\text{Fast\,afgift} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2021 af AMelev


x = Forbrug (målt i m3)
y = Pris pr. m3 (målt i kr.)
Faste afgifter udgør i alt 1125 kr., og fordelt på x m3 udgør de \frac{1125}{x} kr. pr. m3.
Dertil kommer de varierende udgifter på 54,26 kr. pr. m3.
y = .....


Skriv et svar til: Regneforskirft for vandpris pr m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.