Matematik

Finde hastighed sodavandens temperatur vokser med

28. april 2021 af ihy - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fået denne opgave som er vedhæftet. Jeg har løst opgave A, men jeg kan ikke finde ud af at løse opgave B. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2021 af ringstedLC

a) Et par korrektioner:

\begin{align*} {\color{Red} t} &= 5 \\ f({\color{Red} 5}) &= -15\cdot e^{-0.12\,\cdot \,5} \end{align*}

b) Væksthastighed er hældning af funktionens graf, altså diff.-koefficienten.


Svar #2
28. april 2021 af ihy

Mange tak


Skriv et svar til: Finde hastighed sodavandens temperatur vokser med

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.