Kemi

Nogen som kan hjælpe med kemi? B mængdebergning titering mm.

30. april 2021 af Awesomeness9858 - Niveau: B-niveau
Hej,
Er der nogen som kan hjælpe med denne aflevering?

Jeg tror at jeg gør nogen ting sværere for mig selv end det er og ønsker defor sparing så jeg ikke er helt galt afsted. Håber der er hjælp at hente.
Mvh.

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2021 af janhaa

where are your try?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2021 af janhaa

1)

[KBr] = 0,85 M


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2021 af janhaa

2)

AgNO_3+Fe_2(SO_4)_2=/=> Ag_2SO_4+Fe(NO_3)_3


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2021 af janhaa

3a)

[Ca2+] = 0,02 M


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2021 af janhaa

4a)

5SO_2+2MnO_4^-+2H_2O=> 5SO_4^{2-}+2Mn^{2+}+4H^+


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. april 2021 af janhaa

5a)

AO: 

A: +2

A2O3:

2A - 6 = 0

A = +3


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. april 2021 af janhaa

5b)

A/O=2/3=x/1,88\\ \\ x=1,25\,mol

30,06 g O og 69,94 g A

molmasse A = 69,94/1,25 = 56 g/mol

dvs Fe/jern


Svar #8
30. april 2021 af Awesomeness9858

Okay, tak. Tænkte de samme i opgave 5 men var usikker. Det virkede for nemt ??

Nr. 1 har jeg været langt omkring men lidt usikker på hvilken vej jeg skal gå? Har brugt forskellige tilgange. Er det korrekt at man skal bruge flere enkelte udregninger fir at komme til det endlig resultat?

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. april 2021 af janhaa

#8 Okay, tak. Tænkte de samme i opgave 5 men var usikker. Det virkede for nemt ??

Nr. 1 har jeg været langt omkring men lidt usikker på hvilken vej jeg skal gå? Har brugt forskellige tilgange. Er det korrekt at man skal bruge flere enkelte udregninger fir at komme til det endlig resultat?

C = n/V


Skriv et svar til: Nogen som kan hjælpe med kemi? B mængdebergning titering mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.