Matematik

Løs ligning f(x)=g(x)

07. maj 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg skal lave denne opgave på papir

Jeg har aflæst y = 1,1 og x = 4,5

Hvad skal jeg ellers gøre?

Vedhæftet fil: opgave 88 i.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2021 af peter lind

gå videre til spørgsmål b


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2021 af PeterValberg

#0 Jeg tænker, at du enten har rodet rundt på begreberne
eller simpelthen bare skrevet forkert, ....y = 1,1 er IKKE en
løsning, ... men hvis du skriver x = 1 så er det nok mere rigtigt,
så er der bare probrlemstillingen med at aflæse x-værdien
til det andet skæringspunkt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. maj 2021 af ENERQIA (Slettet)

#1

gå videre til spørgsmål b

Hvad taler du om? Der er intet spørgsmål b.


Svar #4
07. maj 2021 af ENERQIA (Slettet)

#2

#0 Jeg tænker, at du enten har rodet rundt på begreberne
eller simpelthen bare skrevet forkert, ....y = 1,1 er IKKE en
løsning, ... men hvis du skriver x = 1 så er det nok mere rigtigt,
så er der bare probrlemstillingen med at aflæse x-værdien
til det andet skæringspunkt

Jeg forstår ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2021 af PeterValberg

Nej, det tænkte jeg nok...
Du skal simpelthen aflæse de x-værider,
der hører til skæringspunkterne mellem de
viste grafer, - den ene er x = 1
den anden er noget sværere at aflæse,
hvorfor du bare må gøre det efter bedste evne....
brug eventuelt en lineal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
07. maj 2021 af ENERQIA (Slettet)

#5

Nej, det tænkte jeg nok...
Du skal simpelthen aflæse de x-værider,
der hører til skæringspunkterne mellem de
viste grafer, - den ene er x = 1
den anden er noget sværere at aflæse,
hvorfor du bare må gøre det efter bedste evne....
brug eventuelt en lineal

Er den cirka 5?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2021 af PeterValberg

Det ved jeg da ikke, det er ikke mig, det skal besvare opgaven, jeg har givet dig metoden, resultatet må du selv komme frem til....
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
07. maj 2021 af ENERQIA (Slettet)

#7 Det ved jeg da ikke, det er ikke mig, det skal besvare opgaven, jeg har givet dig metoden, resultatet må du selv komme frem til....

Okay, men skal man bare aflæse x, ikke y?


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. maj 2021 af PeterValberg

Ja
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Løs ligning f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.