Matematik

Løs ligning ved blyantsregning, Vejen til Matematik B2, Opgave 99, side 99, (Knud Erik Nielsen og Esper Fogh)

08. maj 2021 af ca10 - Niveau: B-niveau

Løs følgende ligninger ved blyantsregning.

Mit Spørgsmål drejer sig om d) da jeg har løst a), b) og c) .

(logx)2 - 3 logx + 2 = 0

Hvordan løser man ligningen

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2021 af janhaa

u = lg(x)

u^2-3u+2=0\\ u=1, u=2

log(x) = 1

x = 10

og

lg(x) = 2

x = 102 = 100


Svar #2
08. maj 2021 af ca10

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Løs ligning ved blyantsregning, Vejen til Matematik B2, Opgave 99, side 99, (Knud Erik Nielsen og Esper Fogh)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.