Fysik

Halveringstid og levetid

09. maj 2021 af jiju2324 - Niveau: B-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgave (billedet af opgaven er vedhæftet)? :)

Vedhæftet fil: fysi.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll}&& k\cdot T_{\frac{1}{2}}=\ln(2)\\\\&& k_1<k_2\Rightarrow {T_{\frac{1}{2}}}_{{\color{Red} 1}}>{T_{\frac{1}{2}}}_{{\color{Red} 2}} \end{array}


Svar #2
09. maj 2021 af jiju2324

Kunne du måske uddybe det lidt mere? forstår det ikke :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2021 af mathon

               \small \begin{array}{llllll}&& \textbf{Omvendt proportionale st\o rrelser}\\\\& \textup{produktet af }& k\textup{ og }T_{\frac{1}{2}}\textup{ er konstant }(\ln(2))\\\\& \textup{bliver den }&\textup{ene faktor }n\textup{ gange mindre, bliver den anden faktor}\\&& \textup{n gange st\o rre og omvendt.} \end{array}


Skriv et svar til: Halveringstid og levetid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.