Kemi

Opløsning af kobber

15. maj 2021 af MaryamS - Niveau: Universitet/Videregående

En der kan hjælpe med denne beregning? 

Vedhæftet fil: 2c.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& m(CuSO_4)=\left ( 0.100\;L \right )\cdot \left ( 2.15\;\frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 159.61\;\frac{g}{mol} \right )=34.316\;g\\\\& m(CuSO_4\bullet 5H_2O)=\left ( 34.316\;g \right )+5\cdot \left (18.015\;g \right )=124.391\;g \end{array}


Skriv et svar til: Opløsning af kobber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.