Matematik

Isolering af ligning

16. maj 2021 af Antarian - Niveau: C-niveau

Vv / V0 = 0,4897. Så deraf :   V0* 0,4897 = Vv

Vv  + V= 0,04897*V+ V= 80 mL

Hvordan isolerer jeg V0 fra det her? : 

0,4897* V0 + V0  = 80 mL . 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2021 af janhaa

1,4897* V_o = 80\\ \\ V_o=53,7


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{V_v}{V_0} &= 0.4897 \\ V_v &= 0.4897\cdot V_0 \\\\ V_v+V_0=0.4897\cdot V_0+V_0 &= 80 \\ V_0\cdot \left ( ...+... \right ) &= 80 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Isolering af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.