Matematik

Løs ligningen uden hjælpemidler

29. maj 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg er lidt i tvivl om hvordan denne skal løses uden hjælpe midler:

f(x) = 32


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2021 af mathon

Du skal angive forskriften for f(x), hvis du skal hjælpes.


Svar #2
29. maj 2021 af JulieDamsoe

#1

Du skal angive forskriften for f(x), hvis du skal hjælpes.

Det er min fejl, den er her f(x) = 4 * x^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2021 af ringstedLC

4x^3=32

Divider med 4 på begge sider. Uddrag den 3. rod på begge sider.


Skriv et svar til: Løs ligningen uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.