Matematik

løser forskellige typer af 1.ordens differentialligninger

31. maj 2021 af Hjælpmedmatgh - Niveau: A-niveau

Hvilke eksempler er gode ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2021 af mathon

          \begin{array}{llllll}\textbf{f.eks.}\\&& y{\, }'=k\cdot y\\& \textup{og}\\&& y{\, }'=b-a\cdot y \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2021 af AMelev

Og  evt. den logistiske ligning, hvis du har arbejdet med den i forberedelsesmaterialet.


Skriv et svar til: løser forskellige typer af 1.ordens differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.