Fysik

Specifik varme

03. juni 2021 af ole222 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brugt formlen for specifik varme og smeltaverme men jeg kan ikke knække koden?

Det drejer sig om spg. b


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2021 af mathon

Hvad har du besvær med?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllllr}& \textup{opvarmning af}\\&& \textup{1 g sne fra}-10\degree\rightarrow 0\degree&\textup{kr\ae ver}&\left ( 1\;g \right )\cdot \left (2\;\frac{J}{g\cdot K} \right )\cdot \left ( 10\;K \right )&=&20\;J\\\\& \textup{smeltning af}\\&& 1\;g \textup{ sne}&\textup{kr\ae ver}&\left ( 1\;g \right )\cdot \left ( 334\;\frac{J}{g} \right )&=&334\;J \end{array}


Skriv et svar til: Specifik varme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.