Matematik

Eksamensspørgsmål betinget sandsynlighed (Bayes formel)

03. juni 2021 af user3 - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med at formulere et svar, der skal bruges til et mundtligt eksamensspørgsmål i mat, og håber at nogle kan hjælpe. Spørgsmålet lyser som følgende:

Redegør for loven om total sandsynlighed, og kom i den forbindelse ind på Bayes formel.

Håber der er nogle der kan hjælpe, tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2021 af janhaa

P(A)=P(A \,\cap \,B )\,+\,P(\bar{A}\,\cap \,B)\\ \\ P(A)=P(B)*P(A | B)\,+\,P(\bar{B})*P(A | \bar{B})


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2021 af AMelev


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2021 af janhaa

#1

P(A)=P(A \,\cap \,B )\,+\,P(\bar{B}\,\cap \,A)\\ \\ P(A)=P(B)*P(A | B)\,+\,P(\bar{B})*P(A | \bar{B})

P(A)=P(A \,\cap \,B )\,+\,P(\bar{B}\,\cap \,A)\\ \\ P(A)=P(B)*P(A | B)\,+\,P(\bar{B})*P(A | \bar{B})


Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål betinget sandsynlighed (Bayes formel)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.