Matematik
opstilling ligning
08. august 2021 af
shain
-
Niveau: C-niveau
Hej jeg skal opstille en ligning, men er i tvivl om det er to ligninger med to ubekendte?
y= 120x+ 73200
børnebillet det er 62*2= 124
y= 120x+ 73200
børnebillet det er 62*2= 124
Vedhæftet fil: Screenshot_20210808-190948_Samsung Internet.jpg
Svar #1
08. august 2021 af MountAthos
Bestem x i denne ligning
120 · x + 62 · 2 · x = 73200
Antal voksen billetter er x
Antal børne billetter er 2 x
Skriv et svar til: opstilling ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
