Matematik

Tegn en linje udfra parameterfremstillinger TI-Nspire

10. august 2021 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg få parameteren til at antage alle reele tal fra minus uendeligt til uendelig?

Hvordan kan jeg få den til at antage værdier som tilhører kun en talmængde?

Og hvordan skal jeg skrive intervaller op, jeg har fx. prøvet [1;10] , men det virker ikke.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2021 af mathon

               \begin{array}{lllllll} \textup{linjen med}&\\\\& \textup{parameterfremstillingen:}& \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\5 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}&t\in \mathbb{R} \\\\& \textup{og ligningen:}&y=-2x+7 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. august 2021 af Eksperimentalfysikeren

Det ser ud til, at du skal bruge et bestemt program. Du skriver ikke hvilket program.


Skriv et svar til: Tegn en linje udfra parameterfremstillinger TI-Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.