Matematik

Hjælp til Matematik

13. august 2021 af oline334 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med den her opgave? 

en funktion f er givet ved 

f(x)=2x^3-x^2+3x

Bestem f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Ledvis differentiation:}\\& f{\, }'(x)=2\cdot 3\cdot x^{3-1}-2\cdot x^{2-1}+3\cdot x^{1-1}\\\\& f{\, }'(x)=6x^2-2x+3&x^0=1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2021 af mathon

men er opgaven i virkeligheden identisk med 
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2019111?

så den hedder

en funktion F er givet ved 

F(x)=2x^3-x^2+3x

Bestem f '(x)


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.