Matematik

Hjælp til to funktioner

01. september 2021 af Sofie28000 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælpe til to funktioner, jeg har regnet mig frem til 11,83 er det rigtig?

Håber i kan hjælpe:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}&& f(2)=\sin\left ( \pi\cdot 2+\frac{\pi}{2} \right )+3=\sin\left ( \frac{\pi}{2} \right )+3=1+3=4\\\\&& g(f(2))=g(4)=4^2+2=16+2=18 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2021 af MountAthos

Til # 0

Du fik ikke det rigtige resultat fordi du regnede i grader ( Deg ), indstil din regnemaskine til at

regne i radianer ( Rad) Så får du resultatet som vist i # 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2021 af AMelev

#0 Det ser ud, som om du har regnet i grader i stedet for radian.


Skriv et svar til: Hjælp til to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.