Matematik

Hjælp til funktioner

01. september 2021 af Sofie28000 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til funktioner, jeg har prøvet mig frem men kan ikke finde ud af det 

Håber i kan hjælpe:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2021 af AMelev

                                   

Benyt din formelsamling side 23 (125) og side 24 (127) & (129)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2021 af mathon

                           \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\& f(x)=x\cdot\ln(x)-x\quad x>0\\\\& f{\, }'(x)=1\cdot \ln(x)+x\cdot \frac{1}{x}-1=\ln(x) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.