Matematik

Vektorer - Tegn en repræsentant for vektor 2.a+b-c.

21. september 2021 af martinier - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Er der en venlig sjæl der lige gidder at tjekke om jeg har besvaret følgende opgave/spørgsmål rigtig? Er nemlig lidt usikker. (Opgaven er uden CAS).

Se vedhæftet fil. 

VH Martin


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2021 af PeterValberg

\vec{a}=\binom{1}{2} 

 \vec{b}=\binom{2}{-3} 

 \vec{c}=\binom{-1}{0}\quad\Leftrightarrow\quad -\vec{c}=\binom{1}{0}
 

2\vec{a}+\vec{b}-\vec{c}=2\vec{a}+\vec{b}+\left(-\vec{c}\right)=2\cdot\binom{1}{2}+\binom{2}{-3}+\binom{1}{0}=\binom{5}{1}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektorer - Tegn en repræsentant for vektor 2.a+b-c.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.