Matematik

ingegralregning - har ingen ide om, hvordan jeg regner det ud

15. oktober 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

To funktioner er givet ved:
f(x)=x+k
g(x)=−x2+k*x+k
Graferne for f og g afgrænser tilsammen en punktmængde M i første kvadrant.
Bestem k, så arealet af M er 1,33

hvordan regner jeg det ud???


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2021 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x) og demed bestemmer du grænserne for integrationsintervallet som er afhængig af k.

dernæst integrer du på sædvanlig måde og finder arealet som funktion ag k


Skriv et svar til: ingegralregning - har ingen ide om, hvordan jeg regner det ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.