Matematik

variable

21. oktober 2021 af shain - Niveau: 10. klasse
Hej jeg skal skrive bogstavudtryk for følgende situationer.
Billed vedhæftet
Jeg kalder lastbiler for L og personbiler for P
1)L=P
2) L= P/10
3) L= P+20
4) P>L

Hvilken af dem er rigtige? Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. oktober 2021 af mathon

3)  L =  P - 20


Svar #3
21. oktober 2021 af shain

Er de andre rigtige udover 3)?

Brugbart svar (1)

Svar #4
21. oktober 2021 af Eksperimentalfysikeren

Det er de.


Svar #5
21. oktober 2021 af shain

Tak

Skriv et svar til: variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.