Matematik

Løs f(x)=g(x) ud fra grafen

03. november 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Hejsa håber der nogen som kan hjælpe mig med opgaven. Ved jeg skal finde ligningerne til de 2 funktioner. Men ved ikke rigtigt hvordan jeg skal. Har indsat et billede af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2021 af mathon

For hvilke x - dvs førstekoordinater - er f(x) = g(x)

                  f(x) = g(x) kræver:    (-3,-4)    (3,1)    (9,6)


Skriv et svar til: Løs f(x)=g(x) ud fra grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.