Matematik

ingegralregning - har ingen ide om, hvordan jeg regner det ud

08. november 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved f(x) = 3ln(x) . Funktionen afgrænser et arealet mellem første førstekordinaterne 3 og 5. Hvad er rumfanget af det omdrejningslegme der kommer når arealet drejes 360 grader


Svar #1
08. november 2021 af freja9292

Er det rigtigt hvis jeg får 108,23

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af mathon

             Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2021 af Genjutsu

ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2021 af janhaa

Ja,

V= 9\pi \int_3^5 \ln^2(x)\, dx= 108,23


Skriv et svar til: ingegralregning - har ingen ide om, hvordan jeg regner det ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.