Matematik

HJÆLP GERNE

10. november 2021 af 202024 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af disse opgaver, hvordan gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2021 af peter lind

1)

Skæring med y aksen:  x=0 og find heraf t.

Skærinf med x aksen samme metode som ovenfor

 2)

sæt x'(t) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2021 af peter lind

Sæt x(t1) = x(t) og

og y(t1) = y(t)

Løs derefter ligningssystemet


Svar #4
10. november 2021 af 202024

Jeg har lavet 1 opgave på følgende måde:

Men er usikker på, om det for det første er rigtigt, og om jeg rent faktisk har lavet de første 3 opgaver i denne ene nu


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2021 af peter lind

du har jo slet ikke lavet #3 ellers ok

4)

Find s'(t)


Svar #6
10. november 2021 af 202024

Men jeg har vel lavet opgave 1 og 2 i 1’eren ik?

Svar #7
10. november 2021 af 202024

Hvordan laver jeg 3 og 4?

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. november 2021 af janhaa

#7 Hvordan laver jeg 3 og 4?

3)

y= 0 = t(t2-2)

t=0, t= +-sqrt(2)

x=-2

(x, y) = (-2, 0)


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. november 2021 af janhaa

4)

\dot{x}=v_x=2t\\ v_x(\sqrt{3})=2\sqrt{3}

\dot{y}=v_y=3t^2-2\\ v_y(\sqrt{3})=7


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. november 2021 af janhaa

4)

\ddot{x}=a_x=2\\ \ddot{y}=a_y=6t \\ \ddot{y}(\sqrt{3})=6\sqrt{3}


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. november 2021 af Soeffi

#4...Jeg har lavet 1 opgave på følgende måde...

Jeg får dette i Maple:


Svar #12
11. november 2021 af 202024

det er som om min ikke rigtig vil regne det ud, jeg bruger maple


Svar #13
11. november 2021 af 202024

Okay, jeg har fundet ud af det nu! Mange gange tak!

Jeg har også forsøgt mig frem på at regne nedenstående opgave, men kan simpelthen ikke komme længere...


Svar #14
11. november 2021 af 202024

denne


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. november 2021 af Soeffi

#14. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #16
12. november 2021 af Soeffi

#14. Mit forslag:


Skriv et svar til: HJÆLP GERNE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.