Matematik

løs ligning

11. november 2021 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

løs en ligning. Hjælp til hvordan jeg skal gøre det


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2021 af SuneChr


Indsæt ligning (I)'s højreside i stedet for y i ligning (II).


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2021 af PeterValberg

{\color{Red} y}=x+2

indsættes i den anden ligning

x{\color{Red} y}-6x+3=0

x{\color{Red} (x+2)}-6x+3=0

x^2+2x-6x+3=0

x^2-4x+3=0

løs andengradsligningerne og indsæt de fundne værdier i den første ligning
for at bestemme de tilhørende y-værdier

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.