Matematik

løs ligning

12. november 2021 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

hvordan skal jeg løse den her ligning. Det skal løses i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2021 af mathon

         \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& x+2=\frac{4}{x-1}\qquad x\neq1\\& \textup{Der multipliceres}\\& \textup{med n\ae vneren:}\\&& (x-1)\cdot (x+2)=4\\\\&& x^2+2x-x-2=4\\\\&& x^2+x-6=0\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.