Fysik

Enheder

17. november 2021 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Jeg er kommet lidt i tvivl om, hvordan man skriver en enhed op. 

Enheden for flux er W/m^2. Ville man så skrive F = [W/m^2]? 

Eller hvordan ville man skrive det op?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2021 af Eksperimentalfysikeren

[F] = W/m2


Svar #2
17. november 2021 af Planteelsker

Okay, mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2021 af ringstedLC

\begin{align*} F &= \frac{P}{A}=\frac{P}{s^2} \\ \left [ F \right ] &= \frac{\left [ P \right ]}{\left [s \right ]^2}=\frac{\textup{W}}{\textup{m}^2} \end{align*}


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.