Matematik

Afledte funktion

18. november 2021 af delahk - Niveau: Universitet/Videregående

Funktionen p er givet ved forskriften p(x)=17x ^14.

Bestem den afledte funktion til p.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2021 af mathon

         \small \small \begin{array}{lllll} p{\, }'(x)=17\cdot 14x^{13}=238x^{13} \end{array}


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.