Matematik

eksponentielle funktioner

21. november 2021 af Sahra0 - Niveau: B-niveau

Lad funktionen f være givet ved f(x)  = 20 · 1,25^x og en anden funktion g være givet ved g(x) = 100 · 0,80^x

Bestem ved beregning f(0), f(1) og f(2)


Svar #1
21. november 2021 af Sahra0

Lad funktionen f være givet ved f(x)  = 20 · 1,25^x og en anden funktion g være givet ved g(x) = 100 · 0,80^x

Bestem ved beregning f(0), f(1) og f(2)

(Ved ikke hvorfor der kom spørgsmålstegn på den første)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2021 af ringstedLC

f(0) = 20 · 1.250 = ? (a0 = 1)

f(1) = 20 · 1.251 = ? (a1 = a)

f(2) = 20 · 1.252 = ?


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.