Matematik

hurtig hjælp til matematik!

23. november 2021 af yukihaku (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har brug for hjælp til denne opgave..tak på forhånd.

opgaven ligger som et billede under 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

42: 17,95/6= 3 kroner


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

43: 27,00/17,95*6=9,03 kr


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

44: 4,50/1,5= 3 kroner


Skriv et svar til: hurtig hjælp til matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.