Matematik

proportional vækst

25. november 2021 af magipayer - Niveau: B-niveau

Hvordan tegner jeg en graf som viser det?


Svar #1
25. november 2021 af magipayer

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2021 af mathon

           \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& x=1.5\cdot y\\\\&& y=\frac{2}{3}\cdot x \end{array}


Skriv et svar til: proportional vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.