Matematik

Linær funktion

25. november 2021 af magipayer - Niveau: B-niveau

Har fumlet med den er opgave i langtid nu og forstår det simpelthen ikke :((


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2021 af jl9

Prøv evt og tegne grafen to gange, med k=1 og med k=-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2021 af jantand

Linjen har negativ hæ
ldning. = -2
Så alle k mindre en 0


Skriv et svar til: Linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.