Matematik

Cirklens ligning med 2 punkter

29. november 2021 af MilleKlintrup - Niveau: B-niveau

Hej har den her opgave som ikke giver mening
Bestem cirklens ligning for den yderste cirkel, der går igennem punkterne A (3,38) og B (26,25) i det indlagte koordinatsystem. Udover det ved vi at vi har en radius på 25^2.

Føler jeg har prøvet alt og kan simpelthen ikke få det til at virke


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2021 af mathon

Medsend hele opgaveteksten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2021 af mathon

Med din tekst er der to cirkelmuligheder:
 

            \small \begin{array}{lllllll}&& \textup{solve}\left ( \left \{\begin{matrix}(3-a)^2+(38-b)^2=25^2 \\&,\left \{ a,b \right \} \\ (26-a)^2+(25-b)^2=25^2 \end{matrix} \right.\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{cirkelligninger:}\\& \left (x-4.05609 \right )^2+\left (y-13.0223 \right )^2=25^2\\\\& \left (x-24.9439 \right )^2+\left (y-49.9777 \right )^2=25^2 \end{array}


Skriv et svar til: Cirklens ligning med 2 punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.