Matematik

Hvordan løser jeg opgaven..

04. december 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Titel, har vedhæftet opgaven

Vedhæftet fil: 2. orden opgaver .png

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. december 2021 af mathon

                                     \small \begin{array}{lllllll} y_2=6\cdot y_1+2\cdot y_0\\\\ 32=6\cdot 5+2\cdot y_0\\\\ 2\cdot y_0=2\\\\\\ y_0=1 \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg opgaven..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.