Fysik

Energi

05. december 2021 af FysikAv - Niveau: C-niveau

E=m*c*delta t

Jeg kender m og c.

Hvordan kan jeg se beregne E når jeg ikke får oplyst Delta t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2021 af peter lind

Hvis du kender t1 og t2 er Δt = t2-t1


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2021 af jantand

Hvis du har een ligning med to ubekendte kan du ikke løse den.

Du kan lave en graf der viser sammenhængen.

Energi på den ene akse og delta t 


Svar #3
05. december 2021 af FysikAv

#2

Hvis du har een ligning med to ubekendte kan du ikke løse den.

Du kan lave en graf der viser sammenhængen.

Energi på den ene akse og delta t 

Hvordan det? Kender ikke t1 og t2


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2021 af ringstedLC

#3:

\begin{align*} E(\Delta t) &= mc\cdot \Delta t\;,\;0<\Delta t<\Delta t_\textup{maks}=\textup{fx}\;100^{\;\circ}\textup{C} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2021 af PeterValberg

#0 Kunne du uddybe den sammenhæng, hvori du skal bestemme E ?
      Har det noget med opvarmning af vand eller lignende at gøre ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.