Matematik

Udviklingen af antal skyskrabere

07. december 2021 af magipayer - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt lost i hvordan jeg skal løse opgave A?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\&& y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot \left ( x-x_1 \right )+y_1\\\\&& y=\frac{1040-612}{5-0}\cdot \left ( x-0 \right )+612\\\\&& y=85.6x+612 \end{array}


Svar #3
14. december 2021 af magipayer

.


Skriv et svar til: Udviklingen af antal skyskrabere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.