Kemi

Gram til mol

09. januar 2022 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

En der kan forklare hvor 0,6355 g fast kobber er = 0,0100 mol kobber


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \textup{antal mol }Cu\textup{:}\\& n=\frac{m}{M}=\frac{0.6355\;g}{63.55\;\frac{g}{mol}}=\small 0.0100\;mol \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{Beregningsskema}\\\\&& \begin{array}{|l|c|c|}\hline &Cu&NO_2\\ \hline \textup{masse/g}&0.6355&\\ \hline \textup{molmasse}/\frac{g}{mol}&63.55&46.00\\ \hline \textup{antal mol}&0.0100&\\ \hline \textup{\textup{reaktionsforhold}}&1&2\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Gram til mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.