Matematik

Omkostninger

12. januar 2022 af Annabellarr - Niveau: 7. klasse
En cykelhandler indkøber 50 cykler til 5800 kr. pr. Styk. I forbindelse med købet har cykelhandleren omkostninger til fragt på 12%
Hvordan beregner jeg cykelhandlerens omkostninger i kroner?
Og hvordan beregner jeg cykelhandlerens samlede udgifter?
Og kan jeg se udregningen, bare for at lave den rigtig?:-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2022 af Christianfslag

Omkostningerne for cykelkøbet er blot

Antal cykler\cdot pris\rightarrow 50\cdot 5800

Hans samlede udgifter, inkl. fragt, vil være 112% af omkostningen for cyklerne

50\cdot 5800\cdot 1,12


Skriv et svar til: Omkostninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.